BioCleaned certifikat

Jedini certifikat koji želite imati jer osigurava:

 

  • rad u sigurnijem i zdravijem okruženju
  • manje troškove održavanja
  • veći profit
  • diferencijaciju od konkurencije
  • postavljanje novog standarda u branši
  • povećanje učinkovitosti
  • ekološku osviještenost
  • BioCleaned certificirani protokol je jednostavno primjenjiv način čišćenja temeljen na prirodnim, ekološki prihvatljivim procesima. Principi na kojima su patentirani oprema i sredstva kojima se čisti, tehnološki su inovativni i potpuno neškodljivi za zdravlje i okoliš. Čišćenje se primjenjuje u svim prostorima, na svim površinama, a istodobno se pročišćava i zrak u prostoru čime se omogućuje kvalitetan i zdraviji okoliš za sve a posebice za osobe koje boluju od alergije ili asthme.

  • Provedbom certificiranja Vašeg poslovnog objekta postajete konkurentniji na tržištu te pogodni za boravak asmatičara i alergičara. 

NAMA

Koordinacijom znanstvenoistraživačkih spoznaja i recentnih interdisciplinarnih saznanja o problemu zaraznih bolesti i bolesti dišnog sustava, koji u sve većoj mjeri otežava funkcioniranje suvremenog poslovanja, osmislili smo protokol čijom se implementacijom omogućuje potpuno odstranjivanje nečistoća sa svih površina u prostoru, kao i iz zraka.

Zasnivajući svoju poslovnu misiju na ljudskom zdravlju i dobrobiti, naš je interes usmjeren uspostavi biološki čistog okružja, s posebnom pijetetom prema prevenciji zdravstvenih problema djelatnika i klijenata uzrokovanih prisutstvom kemijskih i bioloških onečišćivača, kao i toksina industrijskog podrijetla. Kako bismo znanstveno utvrdili efikasnost naše metode, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", smo napravili pilot istraživanje u četiri prostorne jedinice različite namjene.

Namjera nam je i dalje validirati našu metodu s znanstveno-istraživačkim ustanovama kako bi smo kroz kontinuiranu potvrdu kvalitete našim klijentim omogućili pravovremen i adekvatan odgovor na zahtjeve suvremenog doba.

 

 

 

 

 

TRŽIŠNI

SEGMENTI

Čišćenje se primjenjuje u svim prostorima i prijevoznim sredstvima te na svim površinama, a istodobno se tretira i zrak u prostoru, čime se omogućuje kvalitetan i zdraviji okoliš, posebice za osobe koje boluju od asthme ili pate od alergija.

BioCleaned protokol primjenjiv je u svim prostorima u kojima boravimo.

 
Javne i obrazovne institucije

Javne i obrazovne institucije

Hotelijerstvo i turizam

Hotelijerstvo i turizam

Industrija

Industrija

Fitness i sportske dvorane

Fitness i sportske dvorane

Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove

Ugostiteljstvo

Ugostiteljstvo

Auto industrija

Auto industrija

Wellness & beauty saloni

Wellness & beauty saloni

Uredski prostori

Uredski prostori

Serveri i tehnika

Serveri i tehnika

Arhivi

Arhivi

Komercijalni prostori

Komercijalni prostori

 

NAŠI

KLIJENTI

Osnovna vrijednost našeg egzistiranja su naši vjerni klijenti. Samo neprestanim usavršavanjem možemo osigurati našim klijentima jedinstvenu uslugu. Upravo smo po tome i posebni. Ovo su samo neki od mnogih korisnika... 

Grad Novska

i mnogi drugi...

 

Činjenice

100%

PRIRODNA ČISTOĆA POSTIGNUTA PRIRODNIM PROCESIMA BioCleaned PROTOKOLOM.

90%

SVOGA VREMENA U JEDNOM DANU
PROVEDEMO
U
ZATVORENOM PROSTORU.

58

MILIJUNA ČESTICA UDAHNEMO U 8 SATI BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU.

250

MILIJUNA EUROPLJANA PATI OD JEDNE VRSTE ALERGIJA.
 

Kontaktirajte

nas!

We can't wait to hear from you

BioCleaned

SAVSKA CESTA 144A

10000 ZAGREB, HR

 

0800 624 624

+385 1 6126 900

Poruka uspješno poslana!