top of page

Inovativnim rješenjem BioCleaned protokola pružite vašim klijentima prijateljsko okruženje i olakšajte njihov boravak u zatvorenim prostorima

Auto industrija

 

Miris novog auta jedan je od najprivlačinijih ali, morat ćemo vas razočarati, i jedan od nezdravijih mirisa. Riječ je o formaldehidu, kancerogenom spoju koji se, nažalost, sve viši koristi, a upotrebljava se kao dezinfekcijsko sredstvo i antispetik.  Na taj način vaš novi automobil odmah postaje čist, ali i izvor, po zdravlje štetnog, spoja.

 

Uz BioCleaned certificirani protokol čišćenja jamčimo vam puno bolju čistoću jer se, korištenjem ekološki prihvatljivih tekućina za čišćenje, iz automobila može ukloniti 99, 998 posto prljavštine, a zrak u njemu postaje biološki čist i ni na koji način škodljiv za putnike.

 

BioCleaned certifikat posebno preporučamo svim djelatnicima rent a car servisa jer, na potpuno prirodan i ekološki način, uklanja nečistoće iz automobila i istovremeno čisti zrak.

Vjerujemo da znate koliko je ovo važno, osobito kada auto iznajmi klijent koji zabranu pušenja u vozilu smatra samo blagom preporukom. Miris duhanskog dima lako se uvuče u sve materijale, a uz BioCleaned protokol čišćenja moguće ga je potpuno neutralizirati.

Također, nakon svakog redovnog servisa ili potencijalnog kvara na vozilu, savjetujemo ponovno čišćenje BioCleaned metodom koja će automobil iznova dovesti u stanje kao pri izlasku iz tvornice, a bez korištenja kemijskih sredstava za čišćenje.

 

Ukoliko vjerujete da je čist automobil jednako važan kao i čist dom (mi smo u to uvjereni jer sve više vremena provodimo u automobilima), savjetujemo da, umjesto klasičnog kemijskog čišćenja unutrašnjosti vozila, odaberete BioCleaned protokol čišćenja.

 

Neka allergy and asthma friendly environment postane standard za vaše automobile.

 

Jeftinije, bolje, zdravije

 

Inovativnim rješenjem BioCleaned protokola pružite vašim klijentima prijateljsko okruženje i olakšajte njihov boravak u zatvorenim prostorima.

Troškovi čišćenja BioCleaned  certificiranim protokolom  značajno opadaju s godinama postupanja.

Vremenom štedite:

  • do 50% energije,

  • do 70% potrošnog materijala i

  • do 50% vremena potrebnog za čišćenje

bottom of page