top of page

CERTIFIKAT

BioCleaned certificirani protokol

 

BioCleaned certificirani protokol je  jednostavno primjenjiv način čišćenja baziran na prirodnim, ekološki prihvatljivim procesima, na kojima je patentirana tehnološki inovativna oprema i sredstva kojima se čisti. Čišćenje se primjenjuje u svim prostorima, na svim površinama, a istodobno se pročišćava i zrak u prostoru čime se omogućuje kvalitetan i zdraviji okoliš za sve a posebice za ugrožene osobe koje boluju od astme ili pate od alergija.

 

Glavne prednosti ove inovativne metode donose poboljšanje radne okoline smanjenjem biološko-kemijskih utjecaja na djelatnike i korisnike prostora, uštede do čak 50% energije, 70% potrošnog materija i 50% vremena, trošenje površina i čuvanje opreme te nenadmašne i održive rezultate u postizanju čistoće.

 

U pilot projektima koje je pratio Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", usavršili smo učinkovitost primjene protokola u dječijem vrtiću, fitness centru i hotelu. U suradnji sa hrvatskim znanstvenicima, stručnjacima i partnerima neprestano istražujemo, usavršavamo i stremimo vrhunskim neprikosnovenim rezultatima.

 

Partner u izdavanju certifikata i zadnjoj provjeri primjene protokola je neovisna certifikacijska organizacija SGS Adriatica.

bottom of page