top of page

"BioCleaned certificirani protokol omogućuje visoko kvalitetan i potpuno zdrav zrak u prostoru koji postaje 100% biološki čist

Komercijalni prostori

 

 Jeste li ikada ušli u garderobu nekog butika, spremni skinuti odjeću kako biste isprobali novu, i pomislili koliko li je, u tom relativnom malom prostoru, ljudi bilo prije vas? Jesu li bolesni, prehlađeni, zaraženi nekim virusom i bakterijom.....? Vjerojatno niste jer biste, u protivnom, odmah izjurili iz te garderobe.

 

No, obveza ozbiljnog vlasnika trgovačkog prostora jest svojim klijentima osigurati čist zrak lišen virusa, bakterija i potpuno siguran za boravak. BioCleaned certificirani protokol omogućuje visoko kvalitetan i potpuno zdrav zrak u prostoru koji postaje 100% biološki čist, a pritom odiše nevjerojatnim osjećajem čistoće i svježine.

 

Osim toga, osigurava se značajno smanjenje amortizacije površina, uz zajamčene uštede u energiji, potrošnom materijalu i vremenu utrošenom na čišćenje.

 

Dodatna prednost u postizanju iznimne kvalitete zraka unutarnjih prostora su: nenadmašni rezultati čistoće u cjelokupnom prostoru, smanjeni nepovoljni utjecaji na djelatnike i klijente i prirodna čistoća koja se može osjetiti. Istovremeno, upotrebom BioCleaned metode štitite i svoje djelatnike od svih štetnih utjecaja kojima su potencijalno izloženi.

 

Na taj način svaki poslodavac iskazuje brigu za radnika, ali i smanjuje broj dana bolovanja uzrokovanih sezonskim, prenosivim bolestima.

 

bottom of page