top of page

Outsourcing

Ništa Vas ne može spriječiti u implementiranju BioCleaned protokola. Najmanje novac!

 

Svjesni smo kako je pravovremeno planiranje i upravljanje financijama presudno u odgovornom upravljanju. Čišćenje je još jedan od rashoda koje je teško planirati, a još teže imati pod kontrolom. Svaka ušteda u čišćenju može rezultirati smanjenom kvalitetom usluge, a znamo kako je jedino 100% čisto uistinu čisto.

 

Stoga smo za Vas u mogućnosti ponuditi i usluge čišćenja sa opremom i sredstvima sukladnim BioCleaned sustavu, čime ispunjavate uvjete za BioCleaned certificiranje.

 

Najvažnija prednost je u cijeni usluge koja ne smije prijeći Vaše trenutačne rashode.

 

 

 

Za Vas ćemo optimizirati Vaše rashode, vrijeme i učinkovitost te će postignuti rezultat biti prednost koju unosite u ciljeve ostvarenja dugoročno održivog razvoja. 

 

Osigurajte bolju radnu okolinu vaših djelatnika

 

Poduzeća koja streme ka izvrsnosti, kontinuirano su u potrazi za najboljim kadrovima. Uz sve ostale uvjete za Vaše zaposlene, osigurajte i učinite njihov radni okoliš čiščim, zdravijim i ugodnijim. Neka njihovo radno mjesto postane oaza čistoće. Manje virusa, bakterija, gljivica, plijesni i ostalih alergena u prostoru, održavanje ravnoteže hlapivih spojeva i ostalih kontaminatora, znači i manje tegoba i bolovanja a Više koncentracije i produktivnosti.

 

Employees who believe that management is concerned about them as a whole person - not just an employee - are more productive, more satisfied, more fulfilled. Satisfied employees mean satisfied customers, which leads to profitability.

Anne M. Mulcahy, CEO XEROX

bottom of page