top of page

Ugostiteljstvo

Razmišljate li prilikom odabira restorana tko Vam priprema hranu..?

 

Rukovanje hranom zahtjeva visoke standarde čistoće i kvalitete i nužno je osigurati visoke higijenske standarde, kvalitetno obučiti kadar i redovno provjeravati održava li se postignuta razina kvalitete.

 

U ugostiteljskoj je djelatnosti priprema i posluživanje hrane često određena nedostatkom vremena uslijed koje se skraćuje proces postupanja kako s hranom, ali i s površinama na kojima se hrana priprema te kuhinjskim pomagalima koja se pritom koriste. S obzirom da se priprema hrane odvija u kuhinjama čiji su uvjeti nerijetko omeđeni neadekvatnom ventilacijom, razmještaje i, povremeno, nedovoljno educiranim osobljem, često dolazi do stvaranja loših higijenskih uvjeta koji izravno utječu na krajnji proizvod – proizvod koji konzumira kupac odnosno gost pojedinog sektora ugostiteljske djelatnosti.

 

Jasno je da ovakva postupanja imaju izravne implikacije po ljudsku dobrobit te stoga mogu biti uzročnikom ozbiljnih zdravstvenih problema.

Dobrodošli u prijateljsko okruženje za alergičare i astmatičare!

*****

 

Posluživanje hrane i pića područje je koje zahtijeva poseban pristup; kvaliteta usluge mjeri se ne samo kakvoćom hrane i pića, već i postojanošću usluge, sigurnošću te izgledom i dojmom koji ostavlja sam prostor u kojem se obavlja ugostiteljska djelatnost. Predanost ugostiteljskog managementa kontiuiranoj melioraciji ovog sektora poslovanja, jedini je način povećanja konkurentnosti.

 

BioCleaned certificirani protokol svim ugostiteljskim objektima omogućava da, klijentima u svom ambijentu ponude okolišne uvjete koji otklanjaju mirise, pare, dim, ustajalost zraka zatvorenih prostora, a ostavljaju dojam prirodne svježine. U takvom ambijentu klijent će se osjećati ugodnije, imati bolji apetit, a njegovo zadovoljstvo generirat će preporuku i ponovni povratak. Stoga u uvjetima smanjene potrošnje ugostiteljsko-restoranskih kapaciteta, razloge ne treba tumačiti godišnjim ciklusima.

 

Čak i ugostiteljski kapaciteti sezonskog karaktera,mogu premostiti nizak stupanj zauzeća; klijentima valja ponuditi prostor u kojem će za svoj novac dobiti dodanu vrijednost, osjećaj privatiziranog okoliša stvorenog samo prema preferencijama njihovih čula. Implementirajte BioCleaned protokol i osigurajte najbolje za Vaše klijente. Pokažite svojim klijentima da brinete o njihovom zdravlju i dobrobiti, kao i o ugodnoj atmosferi unutar Vašeg objekta. BioCleaned protokol će osigurati besprijekornu čistoću prostora i dati svježinu prirodnog zraka svakom ugostiteljskom ambijentu. Zadovoljan će se gost ponovno vratiti i preporučiti objekt i drugim klijentima, a usmena predaja ipak je najbolja reklama.

 

It's nice to be important, but more important to be nice. You don't know who your top customers will be five years from now or where you will be in 10 years. You may have a fancy title, but you will always need help from the people around you.

Harvey Mackay, businessman

bottom of page