top of page
  • Writer's picturepromocija

4 najvažnija pravila za odabir rublja


Iako nam pri kupovini gaćica ili grudnjaka pogled najčešće prvo padne na one najljepše i oku najprivlačnije modele, postoje pravila kojih bismo se trebali držati bez obzira kakav je trenutačni trend. Ne kažemo da bi trebali izbjegavati čipku, ušitke, cvjetiće ili nešto što vas veseli, no svaki bi komad prvo trebao zadovoljiti ono najosnovije.

Rubovi na rublju su zaista iritantna pojava jer se ocrtavaju sa svakim oblačenjem uskih hlača ili haljinica. No, ne zaboravite da veza između rublja i našeg zdravlja postoji i ne treba je shvatiti olako.

Nositi gaćice ili ne? Da, i apsolutno da! Premda je to stvar izbora, stručnjaci ipak daju glas u korist donjeg rublja. A zašto? Odgovor je vrlo jednostavan – bakterije i gljivice razmnožavaju se tamo gdje je vlažno i toplo. Stoga su pamučne gaćice odlična zaštita od mikroorganizama jer dobro upijaju znoj.

Tange – igralište bakterija Tange su onaj dio odjeće koji se lako pomiče dok hodamo, pogotovu ako ste fizički aktivniji. Zbog toga bakterije digestivnog trakta lako mogu doći do vagine i izazvati razne infekcije.

Čipka ili pamuk? Donji veš od seksi materijala poput čipke i sintetike koja kopira svilu čuvajte za seksi prilike. Nemojte u njemu provoditi cijele dane samo da biste navečer izgledali seksi. Do tada ćete već napraviti štetu. Ako vam je stalo da budete seksi, poseban donji veš nosite sa sobom pa ga presvucite po potrebi .

Šta kada dođu oni dani? Nadamo se da za one dane imate poseban model donjeg veša, one gaćice koje nosite samo tada jer je kroj takav da ne dozvoljava ni malo micanja. Tu je materijal samih gaćica manje važan, jer su u prvom planu ulošci. Dakle i ovde važi isto pravilo: pamuk i samo pamuk

bottom of page