top of page
  • Writer's picturepromocija

Tajna ljepote je u tanjuru


Tropsko voće je idealan izvor biotina. Koristan je za suhu kožu, jake nokte i sjajnu kosu. Jedite ga povremeno, a možete ga i staviti u kriškama na isušenu kožu lica.

Ovaj čaj je „magazin" polifenola. Pijte ga što češće, jer je jedna od najboljih namirnica za zdravu kožu, a koristan je i kao diuretik. Idelano bi bilo da popijete dnevno barem četiri šalice ovog čaja.

Studija njemačkih znanstvenika je otkrila da likopen kojeg ima u velikim količinama u rajčici blagotvorno deluje na opekotine od sunca. Napravite pastu s maslinovim uljem i koristite je svakodnevno deset tjedana. Hranljive materije ovog povrća usporavaju štetu od slobodnih radikala.

Znanstvenici su otkrili da ova vrsta ribe usporava starenje. Losos sadrži astakanthin, karotenoida koji poboljšava elastičnost kože pa ćete imati manje neprijatnih linija na licu.

Jaja su izvor proteina. Sadrže i biotin koji štiti suhu kožu.

Ovo voće je bogato antioksidansima. Na kožu djeluje blagotvorno jer osigurava kolagen. Pomaže i u zarastanju rana kada ga nanesete lokalno.

Ako jedete orahe, koji su bogati omega 3 masnim kiselinama, imat ćete zdravu kosu. Korisni su i za održavanje tena mlađim.

Recent Posts

See All
bottom of page