top of page

"BioCleaned certificirani protokol omogućuje visoko kvalitetan i potpuno zdrav zrak u prostoru koji postaje 100% biološki čist

Uredski prostori

 

Čist i uredan uredski prostor spada među važne reference svake kompanije. Takav prostor svakom vašem poslovnom partneru, ali i zaposleniku, jasno govori koliko ste odgovorni, savjesni, brinete o svemu i koliko vam je važno kvalitetno okruženje za zaposlenike i klijente. Zapadnoeuropski standardi preporučuju tri vrste čišćenja: jednokratno, redovito i povremeno. Redovito čišćenje podrazumijeva dnevno održavanje čistoće za vrijeme ili nakon radnog vremena, s ciljem kontinuiranog održavanja čistoće.

 

U periodična čišćenja najčešće se ubrajaju poslovi čišćenja kao što su: pranje i čišćenje staklenih površina prozora i okvira, dubinsko pranje tepiha i tapisona, poliranje tvrdih podnih podloga, mokra kristalizacija mramora, pranje zavjesa. U sezonska čišćenja spadaju i redovito održavanje sustava grijanja i hlađenja.

 

Poznato je da se mnoge kompanije ne drže tih preporuka jer je riječ o skupom postupku koji zahtjeva novac, vrijeme i dodatne zaposlenike. BioCleaned-stvarna čistoća i velike uštede. No, uz BioCleaned certificirani protokol čišćenja i individualizirani pristup svakom klijentu omogućuje se, prema konkretnim potrebama klijenta, maksimalan učinak – zdrav, biološki čist i siguran prostor. BioCleaned protokol podrazumijeva precizne korake u pristupu klijentu, koji će nakon uvida u postojeće stanje objekta biti potpuno prilagođeni stvarnom stanju. Uvid i snimku trenutnog stanja razine čistoće u prostoru potrebno je napraviti s naglaskom na teško dostupna mjesta koja klasičnim načinom čišćenja nisu bila obuhvaćena redovitim čišćenjima ili su bila obuhvaćena u rijetkim prilikama (u eventualnim godišnjim čišćenjima ili generalnim čišćenjima).

 

Troškovi čišćenja BioCleaned certificiranim protokolom značajno opadaju s godinama postupanja.

Vremenom štedite: do 50% energije,70% potrošnog materijala i 50% vremena.

bottom of page