top of page

RAINBOWSYSTEM

Rainbow, uz najnapredniju tehnologiju današnjice, za čišćenje koristi i  najjači prirodni element - vodu. Nema klasičnu vrećicu ni filtere, na kojima, kao što je poznato, prljavština začepi sitne pore na papiru ili tekstilu, što onemogućuje protok zraka. Rainbow stoga uz svoju nominalnu snagu od svega 875 wata postiže nenadmašne rezultate tijekom čišćenja uz minimalan utrošak električne energije. 

 

Rainbow uvijek kombinirajući tehnologiju separatora i vode hvata 99,9998% (po težini) tipične prljavštine u interijeru i 100% alergene iz zraka. Postiže ono što drugi proizvodi koji također koriste vodu, ne mogu. Za to je zaslužan separator koji se okreće 24 000 okretaja u minuti, odvaja zrak od vode i istovremeno ga pere vodom a da tom prilikom ništa ne smoči.

 

Upravo takva tehnologija separatora je jedina garancija da će sva prljavština, prašina i alergeni ostati u vodi. Rainbow, profesionalni sustav za čišćenje, uvijek radi svoju prvu i najvažniju funkciju, pročišćava zrak (što dokazuje i AHAM Certifikatom izdanim od Association of Home Appliance Manufactures). Ukoliko vodi dodate dezinfekcijsku tekućinu, on i dezinficira zrak.

Rainbow koristi vrhunski pouzdanu tehnologiju. Pokreće ga elektromotor bez četkica čime se osigurava najmanje dupli vijek trajanja motora nego kod klasičnih aparata a isto tako nema niti grafitne prašine koja je prisutna kod standardnih elektromotora s četkicama. Svime upravlja kompjutorski sklop s radnom memorijom i procesorom koji optimizira rad sustava i sprečava kvar motora. Izrađen je od izuzetno kvalitetne, lagane ABS plastike. 

bottom of page