top of page

Privatni

Iznajmljivači

Imate apartman, kuću, smještajnu jedinicu koju biste iznajmili, ali Vas brine održavanje? Umorni ste od čestih smjena, pospremanja, vrućine..? Dočekajte Vaše goste odmorni, nasmiješeni i sigurni u besprijekornu čistoću Vašeg objekta!

 

BioCleaned – čistoća kao prioritet prilikom odabira prostora za odmor

 

Čistoća je jedan od najbitnijih preduvjeta kvalitete u privatnom smještaju. Smještajna jedinica čija je razina čistoće nedostatna, generira nezadovoljstvo gosta i vrlo vjerojatno lošu povratnu ocjenu objavljenu na društvenim mrežama i turističkim portalima. Nemojte si dozvoliti da zbog nedostatka vremena  ili  nestručnih čistačica izgubite buduće goste. Brigu o Vašem smještaju prepustite nama, mi ćemo to odraditi na profesionalan način s opremom koja čuva površine u Vašem prostoru, a Vama daje dodatnu vrijednost. Pitate se kako? Upoznajte BioCleaned!

 

BioCleaned je...

 

...certificirani protokol čišćenja javno-privatnih površina, koji omogućuje kompletno odstranjivanje nečistoća sa svih površina u prostoru. Podrazumijeva sasvim nov pristup čišćenju koji uklanja do sada korištena tekuća, kruta, mehanička i električna pomagala.

 

Pomoću protokola za pročišćavanje zraka, kemijski se dekontaminira zrak i zadržava 99,998% nečistoća iz zraka (gljivica, bakterija, plijesni), a s dodatnim se dijelovima kompletno odstranjuju nečistoće sa svih površina u prostoru.

BioCleaned osigurava visoko kvalitetan i potpuno zdrav zrak u prostoru koji postaje biološki čist, što prostoru daje oznaku asthma and allergy friendly environment. Takvim ćete se prostorom izravno nametnuti svim gostima koji pate od alergijsko-astmatskih problema. Mislite da to nije važno?

 

Najbolje od svega jest što primjenom BioCleaned protokola osiguravate visoku kvalitetu čišćenja, stvarate zdravu okolinu, a uz zajamčene uštede. Naime, BioCleaned metoda troši upola manje električne energije uz značajno smanjenje amortizacije površina i čuvanje opreme, a pruža nenadmašne rezultate u postizanju čistoće. Ne iziskuje stalne nabavke skupog potrošnog materijala jer koristi visoko djelotvorne ekološke tekućine, nakon kojih nije potrebno ispiranje.

“Između 30 i 40% osoba u svijetu boluje od jedne ili više alergijskih bolesti, a kod djece se taj postotak penje i do 55%.”

 

Primjenom BioCleaneda trenutno se postiže iznimna kvaliteta zraka unutarnjih prostora, a korisnicima prostora pruža osjećaj čistoće i svježine. BioCleaned Vam donosi trenutne uštede u električnoj energiji i vodi, uštede u vremenu, što vodi do unaprjeđenja sustava upravljanja i financijski isplativijeg poslovanja.

 

Izdvojite se od konkurencije

 

Budite među prvima koji će svojim gostima ponuditi nešto što konkurencija nije otkrila, neka vaše sobe nos oznaku allergy and asthma friendly environment. Pokažite im da vam je stalo do zdravlja svojih gostiju te da brinete o čistoći svog objekta na tehnološki najnapredniji mogući način kojim osiguravate potpunu čistoću, ali istovremeno brinete o očuvanju prirode. BioCleaned -stvarna dodatna vrijednost koju možete naplatiti. Našom uslugom upravljanja i održavanja Vašeg smještaja postajete BioCleaned certificirani objekt .To znači da kao korisnik BioCleaned certifikata isti možete predočiti na svom smještaju, oglasiti na internetu i izdvojiti se na tržištu od ostalih.

“Ne dopustite da problem stoji između Vas i gosta”

 

Čak je 54% ispitanika istaklo spremnost plaćanja dodatnog troška čišćenja, kako bi doista imali na raspolaganju posve čist prostor. Većina gostiju pri prvom ulasku provjerava sanitarni čvor, a 31% ispitanika je priznalo da često, odmah po dolasku, odmor započinju čišćenjem hotelske sobe i boravišnog prostora.

http://www.travelpulse.com/news/hotels-and-resorts/survey-cleanliness-top-factor-when-booking-accommodations.html

http://www.bighospitality.co.uk/Trends-Reports/76-of-guests-would-never-return-to-an-unclean-hotel

bottom of page